Η Google αναφέρεται ως η μέγιστη διάσημη και μέγιστη κρίσιμη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο σήμερα. Οι webmasters αναζητούν συνεχώς μεθόδους για να βελτιώσουν τις αξιολογήσεις τους για τις μηχανές αναζήτησης στο Google. Πώς κατατάσσει λοιπόν η Google την ιστοσελίδα σας; Το ρεκόρ αξιολόγησης της Google είναι το παρακάτω:
Η Google χρησιμοποιεί ουσιαστικά τα κύρια στοιχεία για να υπολογίσει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στο Διαδίκτυο στη μηχανή αναζήτησης. Αυτά είναι η βαθμολογία στην ιστοσελίδα και η κατάταξη σελίδας. Αυτά τα κύρια στοιχεία θα μπορούσαν να οριστούν μέσα στις παρακάτω παραγράφους που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το πραγματικό φαινόμενο αξιολόγησης της Google: Κάντε κλικ στην PROTI THESI GOOGLE
Κατάταξη στην ιστοσελίδα
Αυτά είναι θέματα τα οποία διαχειρίζονται με τη βοήθεια της χρήσης εσάς, του webmaster, όπως η ετικέτα αναγνώρισης, οι ετικέτες επικεφαλίδων, το περιεχόμενο κειμένου υπερσυνδέσμων, το υλικό περιεχομένου πλαισίου, οι ετικέτες alt και επιπλέον. Βελτιστοποίηση αυτών των στοιχείων της ιστοσελίδας σας στο Διαδίκτυο και επιπλέον τρόπος με τον οποίο η Google μπορεί να κινηθεί αργά μέσω του υλικού περιεχομένου σας και να επιλέξει ακριβώς αυτό που το χρειάζεστε. Το κόλπο είναι να κατανοήσετε έναν τρόπο βελτιστοποίησης των σελίδων σας.
Κατάταξη σελίδας
Το Page Rank είναι η τεχνική της Google για τη μέτρηση της «σημασίας» μιας ιστοσελίδας. Όταν λαμβάνονται υπόψη τα στοιχεία On-web page μαζί με την ετικέτα τίτλου και πολλά άλλα, η Google χρησιμοποιεί την Κατάταξη σελίδας για να ρυθμίζει τα εφέ, προκειμένου οι ιστότοποι που θεωρούνται εξαιρετικά “κρίσιμοι” να κυκλοφορούν εντός των αποτελεσμάτων μιας ιστοσελίδας. αναζήτηση του χρήστη ως συνέπεια. Οι ιστότοποι επωφελούνται από επιπλέον κατάταξη σελίδας με τη βοήθεια της χρήσης υπερσυνδέσμων πρώτης κατηγορίας προς αυτούς. Οι ποιοτικοί υπερσύνδεσμοι είναι υπερσύνδεσμοι από διαφορετικούς συσχετισμένους ιστότοπους των οποίων η κατάταξη σελίδας είναι σωστή.
Η αρχή της Google λέει ότι εάν η Σελίδα Α συνδέεται με υπερσυνδέσμους στη Σελίδα Β, τότε η Σελίδα Α προφέρει ότι η Σελίδα Β είναι μια κρίσιμη ιστοσελίδα. Κατάταξη σελίδας επιπλέον στοιχεία εντός της σημασίας των υπερσυνδέσμων που οδηγούν σε μια ιστοσελίδα. Εάν μια ιστοσελίδα έχει κρίσιμους υπερσυνδέσμους που δείχνουν προς αυτήν, τότε οι υπερ-σύνδεσμοί της σε διαφορετικές σελίδες γίνονται επιπλέον κρίσιμοι.
Σύνοψη κατάταξης Google
1. Βρείτε όλες τις σελίδες που ταιριάζουν με τις βασικές φράσεις της αναζήτησης.
2. Κατάταξη κατά συνέπεια χρησιμοποιώντας “Στοιχεία στην ιστοσελίδα” μαζί με υλικό αναγνώρισης και περιεχομένου ιστοσελίδας.
3. Υπολογίστε το κειμενικό περιεχόμενο εντός της αγκύρωσης του πίσω συνδέσμου.
4. Προσαρμόστε τα εφέ με τη χρήση βαθμολογιών κατάταξης σελίδας.
Συμβουλές για την αγορά κορυφαίων αξιολογήσεων Google-
1. Προσθέστε νέο περιεχόμενο περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας με συνηθισμένο τρόπο, τουλάχιστον μόλις μια εβδομάδα.
2. Προσπαθήστε να σημειώνετε μακροσκελές σε ένταση υλικό περιεχομένου κατά προτίμηση αντί για γρήγορες σελίδες.
3. Μην βελτιστοποιείτε υπερβολικά. Σκεφτείτε περίπου να κάνετε την πλοήγησή σας ευανάγνωστη, το περιεχόμενο κειμένου σας ευανάγνωστο και να συμπεριλάβετε επιπλέον φράσεις-κλειδιά πιο αποτελεσματικές σε περίπτωση που υποθέσετε ότι είναι πολύ κατάλληλο για τους χρήστες σας. Γράψτε προφανώς και συμπεριλάβετε σχετικούς όρους, συνώνυμα και πολλούς άλλους.
4. Μην είστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί με την κατασκευή υπερσυνδέσμων.
5. Συνδεθείτε με διαφορετικούς σωστούς ιστοτόπους/σελίδες στα άρθρα σας.
6. Διασταυρώστε το περιεχόμενο του περιεχομένου σας με τη βοήθεια της τοποθέτησης υπερσυνδέσμων μέσα στο υλικό περιεχομένου σας σε διαφορετικές σελίδες στην ιστοσελίδα σας.
7. Χρησιμοποιήστε εκτενές περιγραφικό περιεχόμενο κειμένου.
8. Να υποβάλλετε πάντα συγκεκριμένο υλικό περιεχομένου
9. Έχετε λίγη αντοχή και επιτρέψτε την ηλικία της ιστοσελίδας σας και μην αποκλείσετε τη λειτουργία σε κανέναν παράγοντα (υλικό περιεχομένου, υπερσυνδέσεις).
10. Είναι καλύτερο να αναβάλετε την κατασκευή υπερ-συνδέσμων παρά να συμπεριλάβετε αφρώδη ιδιαίτερο υλικό εξαιρετικής περιεχομένου.
11. Το περιεχόμενο μπορεί να είναι πολύ κρίσιμο.