Ο εξοπλισμός χαρτοκιβωτίων είναι το κλειδί για εξοικονόμηση κόστους

Σε κάθε χώρο εργασίας και οικιακό, υπάρχουν συνήθως συγκεκριμένες ποικιλίες κάδων απόρριψης απορριμμάτων, ένας για τα σκουπίδια και το αντίθετο για τα ανακυκλώσιμα. Σήμερα φαίνεται ότι η ανακύκλωση γεμίζει τόσο γρήγορα όσο οι κάδοι απορριμμάτων. Πράγματι, αυτό συμβαίνει, και όλα αυτά επηρεάζουν αρνητικά την επιχείρηση συσκευασίας.

Τα τελευταία πολλά χρόνια οι πλαστικές συσκευασίες έχουν λάβει απαίσια ραπ από τους καταναλωτές. Προφανώς αυτό οφείλεται στις συνθετικές ουσίες από τις οποίες αποτελούνται αυτά τα κουτιά, οι οποίες μπορεί να είναι επικίνδυνες για το περιβάλλον και να χρειαστούν αιώνες για να αποσυντεθούν. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τη χρήση από τις αγορές τους. Το κίνητρο οφείλεται πραγματικά στο γεγονός ότι είναι φθηνά από τα αντίστοιχα. Για παράδειγμα, το πιο απλό χρειάζεται 2 oz. πλαστικό για την παροχή περίπου οκτώ γαλονιών ενός ποτού. Μπορεί να χρειαστούν 3 κιλά αλουμινίου, οκτώ λίβρες χάλυβα ή 27 λίβρες γυαλιού για την παροχή της ίδιας ποσότητας.

Ωστόσο, καταβάλλονται πολύ λιγότερες προσπάθειες για να μειωθεί η ποσότητα του πλαστικού που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία ειδών που αποτελούνται από κανάτες γάλακτος και πλαστικά μπουκάλια νερού. Το ίδιο ισχύει και για τα χαρτοκιβώτια που χρησιμοποιούνται για την παράδοση αυτών των προϊόντων. Οι αρχικοί παραγωγοί συσκευών (ΟΕΜ) σχεδίαζαν πιο πράσινες προσεγγίσεις για τα χαρτοκιβώτια αυτών των προϊόντων.
Είμαι βέβαιος ότι ο μέγιστος αριθμός ατόμων έχει υπερβεί τα τεράστια τραυματικά οχήματα αποστολής καθώς πιέζουμε προς τα κάτω στο διπλό οδόστρωμα, αλλά το εσωτερικό αυτών των οχημάτων είναι όλα συγκεκριμένες ποικιλίες χαρτοκιβωτίων. Οι OEM ήταν σε θέση να κατασκευάσουν μια συσκευή που έχει τη λειτουργικότητα να συσκευάζει πολλά αντικείμενα σε χαρτοκιβώτιο συγκεκριμένου μεγέθους, δίνοντάς της μεγάλη ευελιξία. Άλλοι παραγωγοί απαιτούν ή 3 συγκεκριμένα μηχανήματα για να κάνουν αυτήν την εργασία. Αυτή η συσκευή θα μειώσει τα έξοδα λειτουργίας και την περιοχή που απαιτείται για την εκτέλεση της εργασίας.
Παρακάτω παρατίθενται πέντε βασικά ευρήματα σχετικά με την επιχείρηση συσκευασίας.

• Το μέγιστο μη ασυνήθιστο είδος συσκευής συσκευασίας που κατασκευάζεται μέσω OEM είναι ο χειρισμός, η μεταφορά και η συσκευασία σε χαρτόνι
• Τα είδη συσκευών συσκευασίας που προβλέπεται να αναπτυχθούν το μέγιστο τα επόμενα πέντε χρόνια περιλαμβάνουν την επιθεώρηση προϊόντων, τη ρομποτική (λόγω της ληγμένης ευρεσιτεχνίας) και τα χαρτοκιβώτια.
• Οι μέγιστες συνήθεις ποικιλίες συσκευασίας που επιτυγχάνονται στα μηχανήματα που κατασκευάζονται είναι οι συσκευασίες bendy, τα χαρτοκιβώτια και οι ετικέτες/ετικέτες.
• Οι Ηνωμένες Πολιτείες που συνοδεύονται μέσω της Ευρώπης και του Καναδά είναι η ποσότητα των κορυφαίων διεθνών τοποθεσιών εντός της επιχείρησης συσκευασίας.
• Τα τρόφιμα, τα ποτά, τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα καλλυντικά και οι οικογενειακές χημικές ουσίες είναι οι 5 κορυφαίες αγορές εντός της επιχείρησης συσκευασίας.

Εντός του πεπρωμένου, η επιχείρηση συσκευασίας μπορεί να κατασκευαστεί από έναν αριθμό από τον μέγιστο περίπλοκο εξοπλισμό, ο οποίος εναλλάξ θα μειώσει τα έξοδα μεταφοράς και στη συνέχεια μακροπρόθεσμα την αξία για τον καταναλωτή. Με όλη την προοδευτική γενιά που έχει περάσει πολύ καιρό από τις μηχανές χειρισμού δεσμίδων, χαρτοκιβωτίων και μεταφορικών μηχανών, τα επιθετικά οφέλη αναμένεται να αυξηθούν. Φροντίστε να κάνετε τις σπουδές σας νωρίτερα από την αγορά τέτοιου εξοπλισμού.